Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauwen epileren? Ook hiervoor ga je natuurlijk naar Artwork Hair & Beauty!

We leven in een tijd dat uiterlijk misschien wel belangrijker is dan ooit tevoren. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan onze kleding en aan ons kapsel. Maar wil je er echt helemaal tip top uitzien, dan besteed je ook tijd aan wenkbrauwen epileren. Wenkbrauwen blijken helaas maar al te vaak niet die aandacht te krijgen die ze verdienen. Terwijl wenkbrauwen juist heel bepalend en nadrukkelijk aanwezig zijn in ons gezicht. Onverzorgde wenkbrauwen leiden af en trekken op een negatieve manier de aandacht. En dat is natuurlijk het allerlaatste dat je wilt! Wenkbrauwen epileren is een vak op zich en dit vak beheersen de schoonheidsspecialistes van Artwork Hair & Beauty tot in de puntjes!

Wat is epileren precies?

Epileren is niets anders dan het verwijderen van lichaamshaartjes, maar dan wel inclusief de haarwortel. Met name in de wenkbrauwen zien we dat er op verschillende plekken haartjes groeien die niet passen in een strakke wenkbrauwlijn. Wenkbrauwen epileren is de beste manier om deze overtollige haartjes te verwijderen. Bovendien is het epileren van wenkbrauwen een heel goede manier om haartjes die te lang zijn uit de wenkbrauw te verwijderen. Het grote voordeel hiervan is dat het lang duurt voordat de haartjes weer terugkomen, omdat je ze met haarwortel en al verwijdert. Zeker in vergelijking met scheren, waarbij je de haartjes “slechts” korter maakt. Of wenkbrauwen epileren pijnlijk is? Niet als je ervoor kiest om dit door de professionals van Artwork Hair & Beauty te laten doen!

Meer dan epileren alleen!

Kiezen voor wenkbrauwen epileren bij Artwork Hair & Beauty is kiezen voor een ontspannen behandeling waarbij je even heerlijk tot rust komt. Een moment van even aandacht voor jezelf en wie heeft daar zo af en toe nou geen behoefte aan? Onze schoonheidsspecialistes doen meer dan alleen jouw wenkbrauwen epileren. Samen met jou bespreken zij voorafgaand aan de behandeling wat jouw wensen zijn. Er wordt hierbij verder gekeken dan de wenkbrauwen alleen. Zo zijn bijvoorbeeld de contouren van jouw gezicht een belangrijke factor om rekening mee te houden. Uiteraard kijken we ook naar de “groeirichting” van de wenkbrauwhaartjes. Zo komen we, samen met jou, tot een behandelplan dat geheel op jou en jouw wensen is afgesteld.

Natuurlijk kun je alleen kiezen voor wenkbrauwen epileren. Onze moderne salon staat wat dit betreft volledig tot je beschikking. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze specifieke behandeling te combineren met een volledige gezichtsbehandeling en/of knipbeurt. Maak snel een afspraak via onze online afsprakentool of bel met 030 – 7510750!

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.