Vrouwen knippen

Artwork Hair & Beauty, de vrouwenkapper  van Zeist en omgeving!

Als je er als moderne en eigentijdse vrouw goed verzorgd uit wil zien, dan ga je natuurlijk niet naar zo maar een kapper. Nee, je wilt die persoonlijke aandacht, service en kwaliteit die alleen een gespecialiseerde vrouwenkapper je kan geven. Welkom bij Artwork Hair & Beauty, want wij zijn namelijk die gespecialiseerde vrouwenkapper. Onze ervaren en hoogopgeleide stylistes weten welke hoge eisen jij stelt aan jouw kapsel en zijn als geen ander in staat om deze hoge verwachtingen in te lossen. Dit doen zij uiteraard in samenspraak met jou, waarbij zij graag met je meedenken.

Van klassiek tot modern en trendy

Een vrouwenkapper beheerst vanzelfsprekend alle facetten van het knippen. Onze stylistes zijn allen zeer ervaren en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen zij altijd aan jouw wensen voldoen. Of je nu gaat voor een klassiek kapsel of juist voor een hip en trendy kapsel, de stylistes van Artwork Hair & Beauty zorgen ervoor dat jij altijd de salon verlaat met het kapsel dat jou past!

Bij een fraai en goed verzorgd kapsel komt meer kijken dan knippen alleen. Technieken als het zetten van hair extensions, permanenten en het kleuren van haar zijn slechts enkele voorbeelden die je tot de skills van een vrouwenkapper mag rekenen. In samenspraak met jou stellen zij een behandelplan op dat specifiek op jouw haar en jouw wensen is afgesteld. Bovendien adviseren zij je graag over welke verzorgingsproducten het best bij jouw haar en huidtype passen.

Bij ons zijn je krullen in goede handen!

Heb jij natuurlijk krullend haar? Dan knippen wij jouw haar met een speciale techniek en speciale scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren.

Deze techniek:
• Creërt sterke of zachte krullen met structuur
• Verdubbelt het volume zonder ‘slicen’, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar
• Creert ‘directional swing’ en beweging in zelfs stijl haar
• Versterkt de veerkracht en vitaliteit

KORTOM: je kunt weer trots zijn op je krullen!

Alles onder één dak

Artwork Hair & Beauty is meer dan alleen een vrouwenkapper. Naast knippen, en alles wat hierbij hoort, kun je bij Artwork Hair & Beauty ook terecht voor onder andere:

  • Wenkbrauwen epileren
  • Wimper- en hairextensions

In onze moderne salon, gelegen aan de Slotlaan 220 in Zeist kun je voor al deze behandelingen terecht. Wij werken uitsluitend met de modernste apparatuur en de beste kwaliteit verzorgingsproducten. Immers, alleen het beste is goed genoeg voor jou.

Een afspraak maken doe je snel en eenvoudig online of door te bellen met 030 – 7510750. Of loop gewoon eens spontaan binnen en ervaar direct de vriendelijkheid en gastvrijheid van deze vrouwenkapper die ook jou graag de ultieme kappersbeleving wil bezorgen!

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.