Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Artwork Hair & Beauty

De stylistes en schoonheidsspecialistes van Artwork Hair & Beauty begrijpen als geen ander hoe heerlijk het is om jezelf eens te verwennen. Of in dit geval is het beter om te spreken van ‘je te laten verwennen’. En dit kun je niet beter doen dan te kiezen voor één van de schoonheidsbehandelingen van Artwork Hair & Beauty. In een gezellige en ontspannen sfeer leggen wij ook jou graag heerlijk in de watten. Natuurlijk kun je alleen komen, maar je bent ook van harte welkom met vriendinnen. Want samen genieten en ontspannen is nog leuker!

Ruime keuze uit verschillende schoonheidsbehandelingen

In onze moderne salon laten we je graag kennismaken met de verschillende schoonheidsbehandelingen die wij aanbieden. Kies voor één specifiek onderdeel of combineer gewoon verschillende behandelingen. Vanzelfsprekend bieden wij ook verschillende arrangementen aan, makkelijk als je het bijvoorbeeld lastig vindt om een keuze te maken uit het brede scala van behandelingen. Bovendien zijn onze arrangementen ook nog eens heel voordelig geprijsd in vergelijkging met ‘losse behandelingen’.

Voorbeelden van schoonheidsbehandelingen

Natuurlijk ben je benieuwd welke schoonheidsbehandelingen wij aanbieden. We geven je dan ook graag een indruk van de verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij Artwork Hair & Beauty terecht voor onder andere:

  • Huidverzorging
  • Make-up
  • Nagels
  • Wimper extensions
  • Epileren

Bovendien staan onze hairdressers voor je klaar om je van een nieuw kapsel te voorzien.

Schoonheidsbehandelingen voor ‘special occasions’

Natuurlijk wil je er altijd op je allerbest uitzien. Zo draag je moderne, trendy kleding en is jouw kapsel tot in de puntjes verzorgd. Er zijn echter gelegenheden waarbij je er echt op je allerbest uit wil zien, bijvoorbeeld als je gaat trouwen. Trouwen doe je maar één keer en dan laat je qua looks niets aan het toeval over. De schoonheidsspecialistes van Artwork Hair & Beauty zijn gespecialiseerd in bruidsmake-up. Samen met jou wordt er gekeken naar welke make-up het beste bij jou past. Uiteraard wordt er rekening gehouden met belangrijke zaken als haarkleur en huidtype en natuurlijk wordt ook de kleur van de trouwjapon niet uit het oog verloren. Mooie gelakte nagels in bijpassende kleur en een fantastisch bruidskapsel maken het plaatje compleet en zorgen ervoor dat jij straalt als nooit tevoren.

Maak ook een afspraak

Wanneer je graag wilt genieten van één van de schoonheidsbehandelingen van Artwork Hair & Beauty raden we je aan om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we de juiste styliste voor je vrijmaken en hebben we ook echt alle tijd voor de behandeling. Een afspraak maak je snel en eenvoudig via onze online afsprakentool of door te bellen met 030 – 7510750.

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.