Mannen knippen

Artwork Hair & Beauty, de mannenkapper van Zeist en omgeving!

De man van anno nu besteedt veel tijd en aandacht aan zijn uiterlijk en persoonlijke verzorging. Bovendien is de moderne man een kritische man die precies weet wat hij wil. Dit geldt zeker als het gaat om zijn haar. Hij stelt dan ook hoge eisen aan zijn kapsel en aan degene die hem knipt. Kortom, werk aan de winkel voor een echte mannenkapper! Artwork Hair & Beauty is die echte mannenkapper en weet als geen ander hoe mannen graag geknipt willen worden. Er zijn mensen die beweren dat het haar van mannen verschilt van dat van vrouwen. Dit is niet juist. Maar wat wel juist is, is dat het knippen van het haar van mannen een vak apart is. Onze stylistes beheersen dit vak tot in detail!

Meer dan knippen alleen

Herenkapsels zijn, net zoals dameskapsels, onderhevig aan mode en trends. De haarstylistes van Artwork Hair & Beauty zorgen ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op dit vlak. Dus ook wanneer je iemand bent die zijn haar graag draagt volgens de laatste mode is Artwork Hair & Beauty voor jou de mannenkapper die ervoor zorgt dat jij de kapsalon verlaat met dat trendy kapsel van jouw wensen. Van een echte mannenkapper mag je echter meer verwachten dan enkel en alleen een knipbeurt. Ook de verzorging van baard en/of snor hoort bij het specialistische vak van mannenkapper. Bovendien geven onze stylistes je ook graag advies over haarkleur, lengte van het haar en welke verzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken.

Welkom in onze moderne kapsalon

Artwork Hair & Beauty is van mening dat een mannenkapper er ook voor moet zorgen dat mannen zich thuis voelen in de kapsalon waar hij naar toe gaat. Onze kapsalon voldoet geheel aan deze verwachting. Moderne apparatuur en een strakke hedendaagse inrichting zorgen voor een ontspannen sfeer waarin je je ook daadwerkelijk direct thuis voelt. Een sfeer waarin je even de tijd vergeet en je, ook als man zijnde, even kunt genieten van een moment voor jezelf.

Maak online een afspraak of bel met 030-7510750 en ervaar zelf de uitstekende service en kwaliteit van mannenkapper Artwork Hair & Beauty!

Maak online een afspraak of bel met 030-7510750 en ervaar zelf de uitstekende service en kwaliteit van mannenkapper Artwork Hair & Beauty!

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.