Kapperssalon Zeist

Artwork Hair & Beauty… de kapperssalon van Zeist e.o.

De meeste mensen hebben het over “naar de kapper gaan” als zij toe zijn aan hun periodieke knipbeurt. De klanten van Artwork Hair & Beauty spreken liever over “een bezoek brengen aan de kapperssalon”. Hoewel het misschien lijkt alsof beiden hetzelfde zeggen is er wel degelijk een belangrijk verschil. Uiteraard knippen, föhnen en verven (en meer!) wij jouw haar, maar de setting en ambiance waarin dit bij Artwork gebeurt is uniek. Vandaar dat wij niet spreken over een kapperszaak, maar over een kapperssalon!

Modern en eigentijds

Salon betekent vrij vertaald “mooie kamer” en dit is precies wat we jou als klant bieden. Onze kapperssalon is dan ook een eigentijdse en moderne ruimte waarin je je direct welkom en op je gemak voelt. Hier hechten wij grote waarde aan, want een bezoek aan onze kapperssalon moet een  bezoek zijn waarbij je even weg kunt dromen en kunt ontspannen. Zo werken onze stylistes uitsluitend met de meest moderne en professionele apparatuur. Onze kappersstoelen zitten comfortabel, ook wanneer een behandeling iets meer tijd in beslag neemt. Uiteraard vergeten wij het kopje koffie of thee niet, want ook gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Passie, passie en nog eens passie

In een kapperssalon werken natuurlijk alleen kappers en stylistes die passie hebben voor hun vak. De stylistes van Artwork Hair & Beauty hebben deze passie voor het mooie kappersvak. Zij willen dan ook niets liever dan dit aan jou laten zien. Voordat de schaar ter hand genomen wordt, wordt er goed geluisterd naar jouw wensen. Onze stylistes zullen het in deze intake niet nalaten om je van advies te voorzien. Zo bepalen jullie samen belangrijke zaken als lengte, model en kleur en vanzelfsprekend bieden wij je ook een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten aan. Het kappersvak is aan verandering en trends onderhevig. Onze stylistes volgen regelmatig cursussen om de nieuwste technieken aan te leren en om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ook voor specialistisch werk als het aanbrengen van hair extensions ben je bij Artwork Hair & Beauty aan het juiste adres.

Maak ook een afspraak!

Artwork Hair & Beauty vind je aan de Slotlaan 220 in Zeist. Onze kapperssalon is zes dagen per week geopend en natuurlijk verwelkomen wij ook jou graag in onze fraaie kapperssalon. Een afspraak is snel gemaakt via onze online afsprakentool of door even te bellen met 030 – 7510750. Onze stylistes laten je graag ervaren dat knippen meer is dan enkel en alleen knippen!

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.