Artwork – Kapsalon Zeist Copy

Hair & Beauty

Een kapsalon is natuurlijk zo gevonden. Maar vind maar eens een kapsalon waar je als klant nog echt centraal staat. Een kapsalon waarbij het personeel je niet aanhoort, maar naar je luistert. Een kapsalon waarbij er met je mee wordt gedacht en waar je nog een eerlijk advies krijgt. Stop met zoeken, want salon Artwork hair & beauty is die kapsalon voor jou. Hier hebben de kappers en stylisten nog die echte passie voor hun vak. Dat merk je en natuurlijk zie je dat ook! Een bezoek aan Artwork hair & beauty is een vorm van ontspanning, een moment van “even tijd voor jezelf”. En zeg nu zelf…..daar ga je toch voor naar de kapper?

Saloon
Saloon

Onze experts

Wij zijn een professioneel team dat regelmatig trainingen volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Wij werken met de op maat gemaakte producten van Kérastase. Voor ieder type haar heeft Kérastase dé perfecte behandeling. Deze producten verkopen wij ook voor thuis gebruik. Onze nieuwe salon heeft een chique uitstraling. Wij willen dat de klant hier een gevoel van luxe ervaart en dat zij zich welkom voelt. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Dilan

Dilan

Van kleins af aan speelde ik al kappertje met mijn poppen. Het was voor mijn ouders dan ook geen verrassing dat ik voor het kappersvak koos. Ik heb de opleiding allround hairstylist op het beauty college in Utrecht gevolgd, waar ik ook mijn stage heb gelopen. En daarna kon ik bij Artwork aan de slag. Mijn specialiteit is de balayage, de laatste kleurtrend waarbij subtiel ingezette highlights een sunkissed look aan je haar geven. Naast kleuren en knippen ben ik ook zeer ervaren in het epileren. En ik ga een nagelcursus volgen, zodat ik binnenkort ook nagels kan zetten in de salon. Die afwisseling in het werk vind ik erg leuk.

Guney

Guney

Als kleine jongen bracht ik vele uren door in de kapsalon van mijn oom die op mij paste als mijn moeder naar haar werk was. En daar is mijn liefde voor het kappersvak geboren! Ik heb bij drie kapsalons in Turkije het vak geleerd en heb daarna veel ervaring opgedaan bij verschillende kappers onder andere in Istanbul en Zeist. En nu, 22 jaar later, is mijn droom uitgekomen: mijn eigen kapsalon! Mijn specialiteiten zijn highlights en ombres en knippen en föhnen van lang haar. Ik houd van een vrouwelijke, klassiek moderne en verzorgde stijl. Wat ik ook erg leuk vind is het zetten van extensions. Geweldig om het blije gezicht van de klant te zien als zij de salon verlaat!

Linda

Linda

Door gezondheidsredenen ben ik een tijdje tussen uit geweest en mijn kapsalon “Happy Hair” aan de Steynlaan in Zeist na 28 jaar verkocht. Maar ik miste het werken met fijne collega’s en gezellige klanten in een mooie, proffesionele salon. Dilan en Guney boden mij deze plek aan en nu ga ik vol enthousiasme ‘ 30 September ‘ weer beginnen. İk hoop hier weer veel bekende gezichten te zien en zo langzaam mijn werkzaamheden weer kan gaan uitbereiden. Alles lijkt mij weer voor de wind te gaan en heb weer het volste vertrouwen in een mooie toekomst waarin het kappersvak mij veel voldoening geeft. ik ben erg goed in dames knippen en föhnen. İk ben een mensenmens en hou er erg van om de klant blij de deur uit te zien gaan.

Corrine

Corrine

Ik draai al vele jaren mee in het kappersvak. En met heel veel plezier en energie, want hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt. Ook vind ik de sociale kant van mijn beroep erg leuk: je komt met zoveel verschillende leuke, interessante, hartelijke mensen in aanraking! Ik ben in de klassieke school opgeleid tot hair-styliste en heb vervolgens mijn patroons, vakbekwaamheid en bedrijfsleer-meesterschap behaald. Ook heb ik een masterclass krullen knippen gevolgd. En ik een schat aan ervaring opgedaan in verschillende salons in Harderwijk, Utrecht, Soest en Zeist. Mijn specialiteiten zijn krullen knippen, kleuren en folies zetten en mijn favoriete stijl is stoer en vrouwelijk.

Micha

Micha

Toen ik een beroep moest kiezen stond voor mij vast dat het een creatief beroep moest zijn en een beroep waar ik veel met mensen te maken kreeg. De keuze was niet zo moeilijk: ik ben al bijna 25 jaar met veel plezier kapster. Ik ben opgeleid aan het hairstylist college in Arnhem en Nijmegen. En ik heb een masterclass krullen knippen gevolgd. Ik heb in verschillende salons in Brabant gewerkt. Acht jaar geleden ben ik naar Zeist verhuisd en heb ik hier in twee kapsalons gewerkt. Mijn specialiteit is krullen knippen en kleuren. En ik zie het liefst kapsels in natuurlijke kleuren, geknipt in strakke lijnen.

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty heeft ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online afspraak tool”. Bellen kan natuurlijk ook, via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Stap dan gerust binnen, we doen er alles aan om je direct te helpen. En als dit toch niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Testimonials

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.