Hair Extensions

Artwork Hair & Beauty, ook jouw adres voor hair extensions!

Hair extensions zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Hair extensions zijn de status van trend dan ook allang voorbij en behoren inmiddels tot een vaste waarde in veel kapsels. Maar waarom zou je hier voor kiezen? Hier zijn een aantal redenen voor:

  • Je hebt simpelweg het geduld niet om je haar te laten groeien
  • Je hebt “dun en futloos” haar en kunt wel een beetje volume gebruiken
  • Je wilt wel een kleuraccent, maar je wilt jouw haar niet verven
  • Ach, je wilt gewoon weer eens iets anders

Als je kiest voor het laten aanbrengen van hair extensions, dan is het uiteraard de bedoeling dat het net lijkt of het jouw eigen haar is. Het is meer dan vervelend als mensen duidelijk kunnen zien dat deze haar accessoires niet netjes zijn aangebracht. Of erger nog, gewoonweg niet passen bij jou! Dit alles zal je niet overkomen als je kiest voor Artwork Hair & Beauty!

Een natuurlijke look

Uiteraard luisteren de stylistes van Artwork Hair & beauty goed naar wat jouw wensen zijn als het gaat om het aanbrengen van hair extensions. Luisteren is iets anders dan aanhoren, want onze stylistes willen jou alleen de kapsalon zien verlaten met een look die bij jou past. Zij zullen het dan ook niet nalaten om met jou mee te denken. Dit meedenken begint met een analyse van jouw wensen, maar zeker ook met een analyse van jouw haar. Welk type haar heb je en welke soort hair extensions passen hier het beste bij? Welke kleur past het beste bij jou? Zo maar enkele vragen die belangrijk zijn om tot een juiste keuze te komen. Vanzelfsprekend houden de stylistes van Artwork Hair & Beauty rekening met de laatste trends en zeker ook met de seizoenen!

Kwaliteit wint altijd!

Er zijn verschillende manieren waarop hair extensions kunnen worden aangebracht. Wat de beste manier is voor jouw haar is onder andere afhankelijk van jouw type haar en jouw wensen. Natuurlijk wordt dit voorafgaand aan de behandeling met jou besproken. Uiteraard is het belangrijk dat de hair extensions goed en lang blijven zitten. De stylistes van Artwork Hair & Beauty verstaan hun vak als geen ander en leveren altijd een topprestatie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wint altijd. Bovendien zorgen wij ervoor dat het aanbrengen van hair extensions gebeurt in een sfeervolle kapsalon die uitgerust is met de meest moderne apparatuur. Kiezen voor Artwork Hair & Beauty is kiezen voor even weg uit de hectiek van alledag en is genieten van alle aandacht voor jou!

Een afspraak maken? Doe dit snel en gemakkelijk online of via telefoonnummer 030 – 7510750.

Maak een afspraak

Artwork hair & beauty kent ruime openingstijden en daarom is er ook voor jou altijd plaats. Maak dan ook snel en eenvoudig een afspraak via onze praktische “online appointment tool”. Bellen kan natuurlijk ook en wel via telefoonnummer 030-7510750. En wil je zonder afspraak langskomen? Kom dan gerust langs, we doen er alles aan om je direct te helpen. In het geval dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak in op een moment dat dit jou het beste uitkomt.